Hey there!

It looks like you're enjoying Excel Türkiye- Akademik Excel Forumu but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasýndakiler gösteriliyor.

Konu: ÇOK FAZLA VERÝ GÝRÝÞÝ

Yeni Üye

Post ÇOK FAZLA VERÝ GÝRÝÞÝ

iyi akþamlar arkadaþlar benim 800-1000 arasý kaydýný tutmam gerektiðim veri var her veri de kendi içinde 15-20 veri barýndýrýyor excelde tablolarýmý yaptým hazýrladým ama aklýmda bi soru var veri tabaný kullanýrsam daha mý iyi olur diye düþünüyorum bu 800-1000 arasýnda ki veri hergün güncellenecek bi yapýya sahip
    özet geçecek olursam veriler hergün çalýþýyor çalýþmýyorsa arýza sebebleri gibi hergün girilmesi gereken birþey bu tarz birþeyi excelde mi yapmak mantýklý yoksa veri tabaný kullanarak yapmak mý tablolarýmýn tamamýný formüllere dayalý yaptým ama yine de bi fikir verirseniz sevinirim

Kýdemli Üye
    Nereden
    Ýstanbul
    Versiyon
    Excel 2010 Türkçe
    Merhaba kolay gelsin

Satýr sayýnýz deðiþiyormu yani hep 800-1000 satýr arasýmý deðiþiklikler eski bilgilerin üstünemi yazýlýyor yoksa yeni bir satýr olarakmý giriliyor biraz daha detay verirseniz cevap ona göre deðiþir ama þu hali ile anladýðým þekilde ise excel de tutmak daha mantýklý gibi görünüyor

Yeni Üye
    hocam günlük olarak çalýþýp çalýlþmadýðýný çalýþmadý ise çalýþmama sebeblerini günlük olarak yazacaðým çalýþýyorsa tamamsorun yok
    çalýþmýyorsa da 5 nedenden dolayý çalýþmýyordur bizim iþle ilgili 5 sebeb vardýr onlardan birini iþaretliyecem ve günlük olarak faliyet raporu çýkaracaðým 800-1000 dediðim veriyi hergün rapor alýp arþivleyeceðim normalde basit bi olay formüller le tabloyu dizayn ettim ama tablo 1 günlük faliyet veriyor ben 365 gün rapor almam lazým bilgi verirseniz sevinirim

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Þu anda 1 üyemiz bu konuya göz atýyor. (0 kayýtlý üye ve 1 misafir.)

Bu Konu Ýçin Etiketler